ΝΕΑ

Η τεχνολογία streamer της Daikin απενεργοποιεί περισσότερο από το 99,9% του νέου κορωνοϊού (SARS-CoV-2)

streamer-covid-1024χ720

Τεχνολογία Streamer & Coronavirus

Η Daikin επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της πατενταρισμένης τεχνολογίας streamer, η οποία απενεργοποίησε με επιτυχία περισσότερο από το 99,9% του νέου κορωνοϊού (SARS-CoV-2) μετά την ακτινοβόληση του ιού για 3 ώρες.

Η μελέτη διεξήχθη από την Daikin Industries Ltd σε συνεργασία με τον καθηγητή Shigeru Kyuwa από το Τμήμα Βιοϊατρικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Τόκιο και μια ομάδα έρευνας με επικεφαλής τον καθηγητή Shigeru Morikawa από το Τμήμα Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Επιστημών της Οκαγιάμα.

Πειραματικά αποτελέσματα

Η ερευνητική ομάδα διεξήγαγε ένα πείραμα όπου οι ιοί ακτινοβολήθηκαν για διάρκεια 3 ωρών με την τεχνολογία Daikin Flash Streamer.

Τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος έδειξαν ότι:

  • Η εκκένωση Flash Streamer απενεργοποίησε το 93,65% του κορωνοϊού (SAR-CoV-2) μετά από χρόνο ακτινοβόλησης 1 ώρας
  • Η εκκένωση Flash Streamer απενεργοποίησε το 99,97% του κορωνοϊού (SAR-CoV-2) μετά από χρόνο ακτινοβόλησης 3 ωρών

Πηγή: «Έκθεση μελέτης σχετικά με την επίδραση απενεργοποίησης της γεννήτριας ιόντων πλάσματος (Daikin Streamer) στον SARS-CoV-2» που αναδιατυπώθηκε από τον Shigeru Morikawa, Τμήμα Κτηνιατρικής, Μαθήματα Μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο Οκαγιάμα

Οι δοκιμές που περιγράφονται εδώ αφορούν μόνο στην πατενταρισμένη τεχνολογία Streamer. Οι επιπτώσεις προϊόντων που είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία Streamer ή οι επιπτώσεις στο πραγματικό περιβάλλον χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν.

streamer-diagramma

Σχετικά με την τεχνολογία Streamer

Η τεχνολογία Streamer, που αναπτύχθηκε από την Daikin το 2004, εκτελεί μια οξειδωτική αποσύνθεση επιβλαβών ουσιών. Η εκκένωση Streamer είναι ένας τύπος εκκένωσης πλάσματος με καινοτόμο τεχνολογία καθαρισμού αέρα που παράγει σταθερά ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας.

Η οξειδωτική ικανότητα αποσύνθεσης είναι πολύ υψηλότερη από τη συμβατική απόρριψη πλάσματος (εκκένωση λάμψης). Επιπλέον, όταν συνδυάζονται με συστατικά του αέρα, αυτά τα ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας έχουν την ικανότητα για ισχυρή οξειδωτική αποσύνθεση που απομακρύνει συνεχώς τις οσμές, τα βακτήρια και τους εσωτερικούς ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως η φορμαλδεΰδη.

Τα προϊόντα Daikin που εξοπλίζονται με τη συγκεκριμένη τεχνολογία είναι:

  1. Καθαριστές αέρα
  2. Κλιματιστικές μονάδες Ururu Sarara
  3. Κλιματιστικές μονάδες Stylish
  4. Κλιματιστικές μονάδες Perfera

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310-440844 ή μέσω της σελίδας Επικοινωνία.

Related Posts