ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ

Από ένα διαμέρισμα ως ένα τουριστικό συγκρότημα..

Στην τέταρτη δεκαετία της δυναμικής μας πορείας αποδεικνύουμε, κάθε μέρα, στην πράξη, αποφασιστικά και με σιγουριά τον ισχυρισμό της Ολιστικής Διαχείρισης Ενέργειας στο χώρο των κατασκευών.

Διαθέτουμε ποιότητα, πολύτιμη γνώση και εμπειρία

Εμπλεκόμενοι σχεδόν 40 χρόνια και πάντα στα ‘δύσκολα’ της ενεργειακής διαχείρισης στο χώρο των κατασκευών.

Δημιουργούμε πάντα άριστο 'κλίμα' συνεργασίας

Διατηρούμε και τιμούμε πολύτιμες, μακρόχρονες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες τεχνικές ή/και κατασκευαστικές εταιρείες.

Τηρούμε πιστοποιημένες διαδικασίες

Σε κάθε στάδιο τόσο της προσέγγισης όσο και της εφαρμογής κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Παρέχουμε εγγύηση πρότυπης εφαρμογής και λειτουργίας

Είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας, της πολύτιμης εμπειρίας μας και των άριστων προϊόντων που έχουμε επιλέξει και διαθέτουμε.

Έχουμε εγκαταστήσει πάνω από..

5048
Αντλίες θερμότητας Daikin Altherma
113800
Αντλίες θερμότητας αέρα - αέρα κλιματιστικά - splits
9520
Λέβητες φυσικού αερίου
7000
Συστήματα κεντρικού κλιματισμού VRV
7600
Ημικεντρικά συστήματα SkyAir
601
Ψύκτες νερού
233
Πρότυπες εφαρμογές φ/β και συστημάτων γεωθερμίας
510
Καθαριστές αέρα

Το όραμα μας

Το όραμά μας στην ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο θεμελιώδες τρίπτυχο ποιότητα, εξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη.

Από το ξεκίνημά μας, το 1984, παραμένουμε πιστοί σε αυτές τις αρχές, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, να υποστηρίζουμε μοναδικά προϊόντα, να καλλιεργούμε σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας, προσδίδοντας αναντικατάστατη αξία σε κάθε μας συνεργασία.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η συνέπειά μας, μας έχουν αναδείξει σε αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων Ελληνικών τεχνικών εταιριών και μελετητικών γραφείων.

Συνεχίζουμε το έργο μας, επικεντρώνοντας όλη μας την ενέργεια, σε αξιόπιστες και ‘έξυπνες’ ενεργειακά λύσεις, με τη βοήθεια της Daikin, της Bosch και της Ελληνικής Calpak.

Δεσμευόμαστε να παραμένουμε πιστοί στην ποιότητα και αξιοπιστία, της εξυπηρέτησης και της δημιουργίας ιδανικού ‘κλίματος’ εμπιστοσύνης συνεργασίας προς κάθε κατεύθυνση.

Συνεχίζουμε

Νέος πρότυπος εκθεσιακός χώρος

Συνεχίζοντας την εξέλιξη μας στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας και θέλοντας να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας, δημιουργήσαμε νέο υποκατάστημα - εκθεσιακό χώρο, στην οδό Αριστείδου &  Βενιζέλου 3 στην Καλαμαριά.
Το νέο μας υποκατάστημα αποτελεί έναν πρότυπο χώρο ενεργειακών εφαρμογών, στον οποίο μπορεί κάποιος να βρει εγκατεστημένες εκθεσιακές μονάδες κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού, λεβήτων συμπύκνωσης και αντλιών θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν από πρώτο χέρι τον τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας των συστημάτων και να λύνουν όλες τις απορίες τους, αλλά και να παίρνουν εξατομικευμένες συμβουλές, πριν προβούν στην αγορά τους.
Επιπλέον, στο χώρο μας θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλη τη γκάμα προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας της Daikin.
Τέλος, τις παροχές του νέου μας χώρου έρχεται να συμπληρώσει μία μεγάλη αίθουσα σεμιναρίων στην οποία θα πραγματοποιούνται σεμινάρια εκπαίδευσης τεχνικών κλιματισμού και θέρμανσης του δικτύου των συνεργατών μας.

2020

Ένταξη Calpak

Το 2013, αναλαμβάνουμε την κεντρική διάθεση - εμπορία των προϊόντων CALPAK. Στην τέταρτη δεκαετία της δυναμικής μας πορείας αποδεικνύουμε, κάθε μέρα, στην πράξη, αποφασιστικά και με σιγουριά τον ισχυρισμό της Ολιστικής Διαχείρισης Ενέργειας στο χώρο των κατασκευών.

2013

Eνέργεια από κάθε μορφής 'ενέργεια'

Από το 2000 εντάσσουμε τους λέβητες φυσικού αέριο στη γκάμα των προϊόντων μας με την συνεργασία μας  με τον κορυφαίο Γερμανικό οίκο BOSCH-JUNKERS αναλαμβάνοντας την κεντρική διάθεση και εμπορία των προϊόντων του.

Από το 2009, επενδύουμε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και αξιοποιούμε στο σύνολο, τα κορυφαία προϊόντα DAIKIN.

2000

Κλιμαμηχανική | Daikin Master Dealer

Από την ίδρυσή μας το έτος 1984 ως Τεχνική και Εμπορική Εταιρία, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των κατασκευών εφαρμόζοντας συστήματα κλιματισμού, ψύξης - θέρμανσης και διαχείρισης του αέρα, με έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Πολύ σύντομα, η στενή συνεργασία μας με το Ιαπωνικό και Ευρωπαϊκό συγκρότημα DAIKIN INDUSTRIES LΤD - DAIKIN EUROPE NV χαρακτηρίζει και την πορείας μας.

Με όραμα και δυναμισμό, αποτελούμε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, κερδίζοντας  τον τίτλο Master Dealer, Κύριος Αντιπρόσωπος του Ιαπωνικού Οίκου DAIKIN.

1984

Eγγύηση ποιότητας

Η συνεργασία μας με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, παράλληλα με την εφαρμογή πιστοποιημένων συστημάτων ποιότητας αποτελούν εγγύηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.