ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

Τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετούν απαιτητικά περιβάλλοντα και μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών.

Βιομηχανική ψύξη παραγωγής και Οινοποιεία

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό λύσεων βιομηχανικής ψύξης για τις ανάγκες σας, η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ με τους έμπειρους μηχανικούς της, σας παρέχει μαζί εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, την τοποθεσία, τους περιορισμούς του κτιρίου σας και πολλά άλλα. Είτε αναζητάτε μια λύση plug-and-play είτε κάτι απολύτως εξατομικευμένο, έχουμε τους πόρους για να σας τα παρέχουμε.

Από οινοποιεία μέχρι μεγάλες βιομηχανικές αποθήκες

Όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, έχουμε λύσεις βιομηχανικής ψύξης κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

Οινοποιεία

Με λύσεις κλιματισμού της Daikin, εγγυόμαστε βέλτιστες θερμικές συνθήκες κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της διαδικασίας οινοποίησης.

Επεξεργασία και αποθήκευση τροφίμων

Αξιόπιστη βιομηχανική ψύξη η οποία παρέχει σταθερές θερμοκρασίες για την παραγωγή, τη μεταφορά και την αποθήκευση τροφίμων.

Βιομηχανική παραγωγή

Εξασφαλίστε ομαλή λειτουργία με ψύξη εξοπλισμού, επαγγελματική ψύξη και μονάδες διαχείρισης αέρα της Daikin.

Φαρμακοβιομηχανία

Αποφύγετε τη μόλυνση του αέρα στο εξαιρετικά ελεγχόμενο περιβάλλον σας με τις τεχνολογίες βιομηχανικής ψύξης και ελέγχου της υγρασίας της Daikin.

Μηχανογραφικά κέντρα

Διασφαλίστε την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού πληροφορικής με λύσεις ψύξης της Daikin, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για να διαχειρίζονται μεγάλες ποσότητες θερμότητας σε συνεχή λειτουργία.