ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

Τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης της Daikin έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετούν απαιτητικά περιβάλλοντα και μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών.

Βιομηχανική ψύξη παραγωγής και Οινοποιεία

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό λύσεων βιομηχανικής ψύξης για τις ανάγκες σας, η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ με τους έμπειρους μηχανικούς της, σας παρέχει μαζί εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, την τοποθεσία, τους περιορισμούς του κτιρίου σας και πολλά άλλα. Είτε αναζητάτε μια λύση plug-and-play είτε κάτι απολύτως εξατομικευμένο, έχουμε τους πόρους για να σας τα παρέχουμε.

Από οινοποιεία μέχρι μεγάλες βιομηχανικές αποθήκες

Όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, έχουμε λύσεις βιομηχανικής ψύξης κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

viomixaniki-oinop

Οινοποιεία

Με λύσεις κλιματισμού της Daikin, εγγυόμαστε βέλτιστες θερμικές συνθήκες κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της διαδικασίας οινοποίησης.

viomixaniki-oinop

Επεξεργασία και αποθήκευση τροφίμων

Αξιόπιστη βιομηχανική ψύξη η οποία παρέχει σταθερές θερμοκρασίες για την παραγωγή, τη μεταφορά και την αποθήκευση τροφίμων.
viomixaniki-oinop

Βιομηχανική παραγωγή

Εξασφαλίστε ομαλή λειτουργία με ψύξη εξοπλισμού, επαγγελματική ψύξη και μονάδες διαχείρισης αέρα της Daikin.

viomixaniki-oinop

Φαρμακοβιομηχανία

Αποφύγετε τη μόλυνση του αέρα στο εξαιρετικά ελεγχόμενο περιβάλλον σας με τις τεχνολογίες βιομηχανικής ψύξης και ελέγχου της υγρασίας της Daikin.
viomixaniki-oinop

Μηχανογραφικά κέντρα

Διασφαλίστε την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού πληροφορικής με λύσεις ψύξης της Daikin, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί για να διαχειρίζονται μεγάλες ποσότητες θερμότητας σε συνεχή λειτουργία.