ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ DAIKIN SkyAir

Κλιματισμός Daikin SkyAir σε επαγγελματικούς χώρους, 
ευελιξία και αποδοτικότητα

Εφαρμόζουμε με απόλυτη αποτελεσματικότητα την ιδιαίτερα ευέλικτη και ενεργειακά αποδοτική λύση κλιματισμού για μικρούς έως μεσαίου μεγέθους εμπορικούς και γενικότερα, κάθε μορφής, επαγγελματικούς χώρους. 

Απόλυτα εκλογικευμένη λύση κλιματισμού για κάθε εμπορική - επαγγελματική εφαρμογή

Ημικεντρικά Συστήματα Daikin SkyAir​

Μπουτίκ, Καταστήματα, Επαγγελματικοί χώροι

Αυξάνουμε την ενεργειακή απόδοση στο χώρο σας, συνδέοντας το Sky Air με ‘κρυφές’ κλιματιστικές μονάδες εγκατεστημένες διακριτικά σε τοίχους ξηρής δόμησης ή ψευδοροφές

Ημικεντρικά Συστήματα Daikin SkyAir​

Χώροι γραφείων και μικρά κτίρια

Η πρόταση – λύση Sky Air είναι ιδανική για μικρότερους χώρους, χώρους γραφείων έως και μικρών κτιρίων με ανεξάρτητα χειριστήρια για κάθε μονάδα.

Ημικεντρικά Συστήματα Daikin SkyAir​

Χώροι εστίασης – bars

Η εφαρμογή του ημικεντρικού συστήματος κλιματισμού SkyAir σας επιτρέπει να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί τις ποικίλες ανάγκες του χώρου σας για επαγγελματική ψύξη, θέρμανση και ψύξη εσωτερικών χώρων.

Ημικεντρικά Συστήματα Daikin SkyAir​

Μηχανογραφικά κέντρα

Το σύστημα κλιματισμού Sky Air είναι η αξιόπιστη κ ενεργειακά αποδοτική λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες των μικρών κ μεσαίων σταθμών βάσεων τηλεπικοινωνίας, αιθουσών server κ επιστημονικών εργαστηρίων.

new cassete

Καθαρός αέρας

Αναπνεύστε υγιή αέρα με τη στρογγυλή ροή

Νέο! Κιτ ροής UV

  • Καθαρίζει τον αέρα από ρύπους όπως ιούς, βακτήρια, λεπτή σκόνη (PM1), οσμές, αλλεργιογόνα κλπ αφήνοντας ένα υγιές και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον
  • Η μοναδική προσέγγιση catch &; clean περιλαμβάνει φίλτρο ISO ePM1 60% (F7), φως UV-C και τεχνολογία Streamer
  • Χάρη στον μεγάλο ρυθμό ροής αέρα της κασέτας στρογγυλής ροής, ο καθαρός αέρας μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα ακόμα και σε κάθε γωνιά του χώρου σας
  • Το κιτ μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάνελ διακόσμησης BYCQ140E και BYCQ140EW

Κάθε επαγγελματικός χώρος και μια λύση​

Η σειρά Sky Air της Daikin είναι η κορυφαία επαγγελματική σειρά στην κατηγορία της που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη εποχιακή ενεργειακή απόδοση. Η σειρά Sky Air αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που σας επιτρέπει να ελέγχετε απόλυτα τις λειτουργίες θέρμανσης, ψύξης, εξαερισμού και τις αεροκουρτίνες που υπάρχουν στο χώρο σας.
sky air
Ημικεντρικά Συστήματα Daikin SkyAir​

Eυέλικτη, εύκολη, κομψή εγκατάσταση

εξωτερικές μονάδες του ημικεντρικού συστήματος κλιματισμού SkyAir είναι συμπαγείς και εγκαθίστανται εύκολα σε τοίχο, σκεπή, αίθριο ή σε βεράντα

Το σύστημα Sky Air είναι απόλυτα αποδοτική λύση για νέα κτίρια και απολύτως λειτουργική για αντικατάσταση παλαιότερων λιγότερο αποδοτικών συστημάτων, καθώς με την εφαρμογή της τεχνολογίας αντικατάστασης Daikin αξιοποιούμε υπάρχουσες σωληνώσεις και καλωδιώσεις, απαλλάσσοντας σας από νέες δαπάνες, περισσότερο χρόνο και βέβαια από τη ‘ταλαιπωρία’ εργασιών στο χώρο σας.

Απόλυτος έλεγχος του συστήματός σας

Από αυτόνομο έλεγχο κάθε εσωτερικής μονάδας μέχρι κεντρική διαχείριση μέσω επιλογών οθόνης αφής και χειριστηρίων με κωδικό, έχετε συνεχώς τον έλεγχο. Το ενσύρματο τηλεχειριστήριο προσφέρει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της μονάδας και τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ο ευέλικτος προγραμματισμός για τις διάφορες εποχές και η δυνατότητα εμφάνισης κατανάλωσης kWh (κασέτα κυκλικής ροής). Η σύνδεση DIII-NET παρέχεται στο στάνταρ εξοπλισμό και σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο ευρύτερο σύστημα διαχείρισης του κτιρίου. Τηλεχειρισμός με εντολές κειμένου και παρακολούθηση ολόκληρου του κτιρίου μέσω Internet.
sky air controllers

Ανώτερη αισθητική

Οι εσωτερικές μονάδες σε ευρεία γκάμα, έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο.

Daikin Sky Air, έξυπνος, συμπαγής σχεδιασμός και διαχείριση ενέργειας

Δείτε τη σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων των συστημάτων ημικεντρικού κλιματισμού Daikin Sky Air

Εσωτερικές μονάδες κλιματισμού Sky Air μοναδική τεχνολογία αυτοκαθαρισμού

Οι εσωτερικές κλιματιστικές μονάδες, κασέτες κυκλικής ροής ή/και κρυφές μονάδες Daikin Sky Air, διαθέτουν προαιρετικά, αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα τα οποία αυξάνουν την απόδοση – αποτελεσματικότητα, την άνεση και την αξιοπιστία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διαμόρφωση τέλειας ατμόσφαιρας, στο χώρο εγκατάστασής τους.