Λέβητες συμπύκνωσης αερίου

Ζεστασιά και ζεστό νερό με εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο

Απλοί στο χειρισμό, αθόρυβοι και με υψηλή ενεργειακή απόδοση οι λέβητες συμπύκνωσης είναι κατασκευασμένοι για μια ολόκληρη ζωή

Λέβητες συμπύκνωσης Daikin

Οι λέβητες συμπύκνωσης χρησιμοποιούν καινοτόμο τεχνολογία για να σας παρέχουν αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και ζεστό νερό

Εύκολη και οικονομικά προσιτή εγκατάσταση

Με λίγα απαιτούμενα εξαρτήματα και εύκολη εγκατάσταση, οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου που προσφέρουμε είναι ιδανικοί για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων. Κάθε συμπαγής λέβητας συνδυάζεται άψογα με τις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας, προσφέροντάς σας θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

levites-simpiknwsis-par-1

Τεχνολογία συμπύκνωσης αερίου

93% απόδοση

Συμβατικοί λέβητες συνδυασμένης λειτουργίας: οι υδρατμοί διαφεύγουν μέσω της καπνοδόχου κατά τη φάση της εξάτμισης και η λανθάνουσα θερμότητα παραμένει ανεκμετάλλευτη.

109% απόδοση

Λέβητες συμπύκνωσης αερίου συνδυασμένης λειτουργίας: τα καυσαέρια ανταλλάσσουν ενέργεια με το νερό που επιστρέφει από το δίκτυο θέρμανσης και ψύχονται πριν βγουν από τον λέβητα. Εξαιτίας αυτού, η λανθάνουσα θερμότητα που περιέχεται στους υδρατμούς αποδεσμεύεται στο σύστημα θέρμανσης.

Γιατί να επιλέξετε λέβητα συμπύκνωσης αερίου της Daikin;

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να αντικαταστήσει έναν υπάρχοντα λέβητα με μια πιο ενεργειακά αποδοτική και οικονομική εναλλακτική λύση. Η σειρά επίτοιχων λεβήτων της Daikin προσφέρει την καλύτερη δυνατή άνεση, ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.

Με ενεργειακή κλάση Α, οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης της Daikin είναι εξοπλισμένοι με έναν έξυπνο ελεγκτή, ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα την παραγωγή θερμότητας του λέβητα για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση. Αυξήστε την ενεργειακή σας απόδοση για παραγωγή ζεστού νερού, προσθέτοντας ηλιακούς συλλέκτες.

Με λίγα απαιτούμενα εξαρτήματα και εύκολη εγκατάσταση, οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου που προσφέρουμε είναι ιδανικοί για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων. Κάθε συμπαγής λέβητας συνδυάζεται άψογα με τις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας.

Αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών

Υψηλός ρυθμός διαμόρφωσης

Ο αυτόματος ρυθμός διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και συνεχής λειτουργία του λέβητα συμπύκνωσης αερίου. Ομαλή λειτουργία του συστήματος σημαίνει μεγαλύτερη άνεσημικρότερος κίνδυνος βλάβης του συστήματος και δυνατότητα εξουδετέρωσης επιβλαβών ουσιών από εκπομπές που ενδέχεται να προκύψουν κατά την ανάφλεξη.

Χαρακτηριστικά λέβητα συμπύκνωσης αερίου της Daikin

  • Η τεχνολογία Premix εξασφαλίζει καύση υψηλής απόδοσης χρησιμοποιώντας έναν ανεμιστήρα διαμόρφωσης για την τέλεια ανάμιξη του αέρα καύσης και του καυσίμου πριν φτάσει στον καυστήρα (αναμικτήρας αέρα/αερίου).
  • Με την καύση 1 m3 φυσικού αερίου, απελευθερώνεται 1,7 kg υδρατμού στα καυσαέρια ως λανθάνουσα θερμότητα. Αντί να χάνεται μέσω των καυσαερίων, ο υδρατμός που περιέχει λανθάνουσα θερμότητα ανακυκλοφορεί και στη συνέχεια θερμαίνεται εκ νέου από έναν μοναδικά σχεδιασμένο εναλλάκτη.
  • Ως αποτέλεσμα της ψύξης του υδρατμού σε θερμοκρασία λίγο χαμηλότερη από το σημείο δρόσου, δημιουργείται συμπύκνωμα που στη συνέχεια αποστραγγίζεται μέσω ενός σιφωνίου. Η τεχνολογία συμπύκνωσης χρησιμοποιεί καύσιμα με αποδοτικό τρόπο για να εξασφαλίσει υψηλή εξοικονόμηση κόστους και βιώσιμη λειτουργία με μειωμένες εκπομπές ρύπων.
klimamichaniki
klimamichaniki

Τα πάντα, διαδραστικά, υπό τον έλεγχό σας

Ο ελεγκτής θέρμανσης Daikin, με διαδραστικό πίνακα διαχείρισης, σας βοηθά να επιτύχετε το καλύτερο εσωτερικό περιβάλλον.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία μόνοι σας ή με την υποστήριξη των μηχανικών μας και μπορείτε έτσι, να έχετε υπό τον απόλυτο έλεγχό σας :

  • τη θερμοκρασία του νερού
  • τη λειτουργία θέρμανσης ανάλογα με την εποχή
  • τους χρονοδιακόπτες για τον έλεγχο του κυκλώματος θέρμανσης και του επιθυμητού ζεστού νερού
  • απομακρυσμένα και από όπου και αν βρίσκεστε, με το smartphone σας μέσω διαδικτυακής εφαρμογής (app)

Πρόσθετη οικονομία με τη βοήθεια του ήλιου

Μπορείτε να μειώστε το ενεργειακό σας κόστος για την παραγωγή ζεστού νερού, αξιοποιώντας και την ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια.
Τα ηλιακά συστήματα εγκαθίστανται εύκολα και παράγουν έως και 70% της ενέργειας που χρειάζεται το δοχείο ζεστού νερού που χρησιμοποιείται.
Τα ηλιακά συστήματα που διαθέτουμε εξυπηρετούν κάθε τύπο κτιρίου και σαφώς μικρές και μεγάλες κατοικίες.
Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε σύστημα ζεστού νερού ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

klimamichaniki