ΝΕΑ

Σωστή συντήρηση του ατομικού λέβητα αερίου

swsth_suntirisi_levita_aeriou_klima

Για να επιμηκύνετε τη ζωή του λέβητα αερίου σας αλλά και για να εξασφαλίσετε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του με τη μέγιστη απόδοση οπότε και εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου, πρέπει να τον συντηρείτε κάθε χρόνο. Η συντήρηση καλό είναι να γίνεται αμέσως μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου και από εξουσιοδοτημένο συνεργείο το οποίο να μπορεί να σας εγγυηθεί ένα σωστό αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να μην αμελείτε την ανάθεση της ετήσιας προληπτικής συντήρησης σε εξουσιοδοτημένο επαγγελματία συντηρητή, καθώς το όποιο κόστος γλιτώνετε προσωρινά, το χρεώνεστε πολλαπλά στην πορεία μέσω της αυξημένης κατανάλωσης καυσίμου και της πρόωρης γήρανσης του ίδιου του λέβητα.

ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ-συνεργεία

Τα συνεργεία κατά τη συντήρηση ατομικού λέβητα αερίου εφόσον λύσουν και αδειάσουν τον λέβητα από νερό, καθαρίζουν τον ανεμιστήρα, το θάλαμο καύσης, τους εναλλάκτες νερού θέρμανσης και νερού χρήσης με χημικά καθαριστικά, την τρίοδη βάνα και το αισθητήριο ροής και ελέγχουν την πίεση του δοχείου διαστολής. Κατόπιν καθαρίζουν τα τοιχώματα του λέβητα και της καμινάδας από υπολείμματα καύσης και τέλος ελέγχουν και ρυθμίζουν την πίεση στη βαλβίδα αερίου. Στους ατομικούς λέβητες αερίου συμπύκνωσης, οι τεχνικοί καθαρίζουν επιπλέον τα φρένα και τον κάδο συμπυκνωμάτων από τα στερεά κατάλοιπα των καυσαερίων.

Σε περίπτωση που τα συνεργεία συντήρησης διαπιστώσουν κάποια δυσλειτουργία, όπως αυξημένο θόρυβο κατά τη λειτουργία του λέβητα, προχωρούν σε έλεγχο και αντικατάσταση οποιουδήποτε ελαττωματικού εξαρτήματος, προλαμβάνοντας και προστατεύοντάς σας από οποιεσδήποτε επικείμενες βλάβες θα έβγαιναν στην πορεία, και γλιτώνοντάς σας από το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής στο μέσον του χειμώνα. 

Για να κλείσετε ραντεβού για τη συντήρηση του λέβητα σας των εταιρειών Bosch, Junkers, Daikin καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310-440844 ή μέσω της σελίδας Επικοινωνία.

Related Posts