ΝΕΑ

Συμβουλές για να διαλέξεις το σωστό κλιματιστικό

simvoules-gia-na-dialexeis-to-sosto-klimatistiko

 

Ξεκινήστε με το σωστό συνεργάτη

Είτε έχετε ένα μικρό διαμέρισμα, είτε ένα μεγάλο έργο, είναι σημαντικό να αναζητήσετε έναν επαγγελματία εξειδικευμένο στον κλιματισμό για να σας κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

Η μελέτη του συγκεκριμένου επαγγελματία αφορά,

  • Τον υπολογισμό των απωλειών, για τον οποίο παίζουν ρόλο τα ανοίγματα (πόρτες παράθυρα), οι μονώσεις, ο όροφος,
  • τα τετραγωνικά μέτρα, η διαρρύθμιση, ο προσανατολισμός
  • και  φυσικά οι ανάγκες σας.

Προσοχή στην εγκατάσταση

Είναι απαραίτητο να γίνει ο σωστός σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και επιλογή σωστής θέσης εσωτερικής μονάδας.

Θα χρειαστεί να ελεγχθούν οι δομές των τοίχων, των δοκών και το ηλεκτρικό δίκτυο που πρέπει να είναι διαθέσιμο και κατάλληλο για τις απαιτήσεις του κλιματισμού. Για λόγους ασφαλείας, είναι σημαντικό η ηλεκτρική εγκατάσταση της συσκευής να συνδέεται με έναν μοναδικό διακόπτη κυκλώματος. 

Θα πρέπει οι εσωτερικές αλλά και εξωτερικές μονάδες να είναι εύκολα προσβάσιμες, για την ασφάλεια των εγκαταστατών αλλά και για την εύκολη παρέμβαση σε περίπτωση βλάβης ή συντήρησης.

Επιλέξτε τις σωστές συσκευές

Ο αυτόνομος κλιματισμός (μονάδες split) διαθέτει ξεχωριστές μονάδες (μια εσωτερική και μια εξωτερική μονάδα), προσφέροντας αυτονομία και μεγάλη γκάμα εσωτερικών μονάδων, αθόρυβη λειτουργία εξωτερικής μονάδα και αυτονομία.

Υπάρχει επίσης και το πολυδιαιρούμενο σύστημα κλιματισμού (μονάδες multi), στο οποίο ένας ενιαίος συμπυκνωτής (εξωτερική μονάδα) μπορεί να συνδεθεί για να τροφοδοτήσει έως και 5 εξατμιστές (εσωτερικές μονάδες) εξοικονομώντας χώρο στο μπαλκόνι σας ή γενικότερα στην εξωτερική αρχιτεκτονική του χώρου σας, φιλική λύση προς το περιβάλλον, μιας και υπάρχει μόνο μία εξωτερική μονάδα με ψυκτικό υγρό.

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 440844 και μέσω της σελίδας Επικοινωνία

Related Posts