ΝΕΑ

Πώς ένας καθαριστής αέρα μπορεί να ανακουφίσει από τις αλλεργίες και να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα

pos-enas-katharistis-aera-mporei-na-voithisei-me-tis-allergies

Οι αλλεργίες επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας έντονη δυσφορία, ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είτε προκαλούνται από γύρη, ακάρεα σκόνης, τρίχωμα ζώων ή άλλα αερομεταφερόμενα σωματίδια. 

Ευτυχώς, μια αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση των αλλεργιογόνων και τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα είναι οι καθαριστές αέρα. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε πώς λειτουργούν οι καθαριστές αέρα και πως μπορούν να αποδειχθούν ωφέλιμοι στην ανακούφιση των αλλεργιών.

Τι ακριβώς είναι μια αλλεργία;

Αλλεργία είναι απλά η υπερβολική αντίδραση του σώματος σε έναν εξωτερικό παράγοντα στον οποίο έχει υπερευαισθησία. Μόλις εκτεθεί σε αυτό τον αλλεργιογόνο παράγοντα το ανοσοποιητικό σύστημα πυροδοτείται και ενεργοποιεί την αντίδραση μέσω διαφόρων φυσικών συμπτωμάτων.

Τα άτομα με αλλεργία στη γύρη υποφέρουν κυρίως κατά τη διάρκεια της άνοιξης όταν τα φυτά που ανθίζουν αναπαράγονται και εξαπλώνουν τη γύρη τους στον αέρα. Η γύρη απλώνεται παντού, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους με αποτέλεσμα δυσάρεστα συμπτώματα όπως είναι το φτέρνισμα και, στην περίπτωση βαριάς αλλεργίας και οξέα αναπνευστικά προβλήματα.

Τι είναι οι καθαριστές αέρα;

Οι καθαριστές αέρα είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες να απομακρύνουν αλλεργιογόνα και ρύπους από τον αέρα, δημιουργώντας ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον. Λειτουργούν χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες και φίλτρα για τη σύλληψη και την εξάλειψη των αιωρούμενων σωματιδίων, μειώνοντας αποτελεσματικά τα επίπεδα αλλεργιογόνων.

Πώς οι καθαριστές αέρα βοηθούν στις αλλεργίες;

Οι νέοι καθαριστές της Daikin είναι εξοπλισμένοι με ηλεκτροστατικά φίλτρα HEPA, φίλτρα υψηλής απόδοσης αερομεταφερόμενων σωματιδίων που εκπέμπουν ηλεκτροστατικό φορτίο για την συγκέντρωση της μέγιστης ποσότητας αερομεταφερόμενων σωματιδιακών υλικών. Αυτοί οι καθαριστές νέας γενιάς συγκεντρώνουν σχεδόν το 99% των σωματιδίων μεταξύ μεγέθους 0,1 μm και 2,5 μm πριν την αποσύνθεση τους μέσω οξείδωσης με τη χρήση της τεχνολογίας Streamer. Με αυτό τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της γύρης στο σπίτι καταστρέφεται με αποτέλεσμα να υπάρχει ανακούφιση των αλλεργικών συμπτωμάτων. Επιπλέον υπάρχει και μοντέλο καθαριστή αέρα (MCK55W), με ενσωματωμένη λειτουργία ισχυρής ύγρανσης για την προστασία των βλεννογόνων σας από την ξηρότητα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310440844

Related Posts