ΝΕΑ

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να βάλετε φυσικό αέριο στο σπίτι σας

oi-simantikoteroi-logoi-na-valete-fusiko-aeri

Ψάχνετε τον ιδανικότερο τρόπο για τη θέρμανση του σπιτιού σας αλλά δυσκολεύεστε στο να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα; Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι υπάρχει και είναι πλέον πολύ εύκολο να τον αποκτήσετε; Η χρήση του φυσικού αερίου ως μέσου θέρμανσης έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας καθώς εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την αυτονομία και την οικονομία που παρέχει.

Η χρήση του φυσικού αερίου σε όλους τους τομείς της κατανάλωσης, σε οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, προσφέρει αναρίθμητα οφέλη στο χρήστη, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής. Ας δούμε ενδεικτικά παρακάτω, ορισμένα από αυτά.

Ευκολία στην εγκατάσταση

Η θέρμανση με φυσικό αέριο μπορεί να γίνει σε νέες οικοδομές αλλά και σε  υπάρχουσες πολυκατοικίες με αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου από καυστήρα φυσικού αερίου, χωρίς να χρειάζονται άλλες παρεμβάσεις στο σύστημα (αλλαγή σωληνώσεων, σωμάτων, κτλ.).

Οικονομία

Το φυσικό αέριο προσφέρει εξοικονόμηση, συγκρινόμενο με άλλες πηγές ενέργειας, ενώ η καθαρή καύση του προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής στις συσκευές αερίου και έχει μικρό κόστος συντήρησης.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον συμβατικό καύσιμο καθώς δεν αφήνει ίχνη και υπολείμματα, ούτε παράγει ενώσεις θείου, που συνιστούν μία από τις σημαντικότερες αιτίες ρύπανσης.

Ευκολία στη χρήση

Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε κάθε στιγμή μέσα από το εγκατεστημένο δίκτυο. Δεν χρειάζεται να το παραγγείλετε ή να είστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του. Η λειτουργία των συσκευών φυσικού αερίου είναι απλή και προσφέρει ευκολίες και άνεση στην καθημερινή σας ζωή

Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση

Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται από τις ενδείξεις του μετρητή, όπως στις περιπτώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού, ενώ πληρώνετε πάντα μόνο όσο έχετε καταναλώσει και μετά την κατανάλωσή του.

Απόλυτα ασφαλές

Η χρήση του φυσικού αερίου είναι απολύτως ασφαλής καθώς είναι ένα απολύτως φυσικό, μη τοξικό προϊόν που δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα. Επιπλέον, είναι ελαφρύτερο από τον αέρα και σε περίπτωση που απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα απομακρύνεται άμεσα, ενώ έχει προστεθεί σε αυτό χαρακτηριστική οσμή ώστε να ανιχνεύεται σε περίπτωση διαρροής.

Ζεστό νερό χρήσης

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης του φυσικού αερίου είναι η παροχή ζεστού νερού στις ποσότητες αλλά και στο χρόνο που το χρειαζόμαστε. Χειμώνα καλοκαίρι έχουμε ζεστό νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία δίχως περιορισμούς ποσότητας ή χρονικών περιθωρίων.

Ελπίζουμε ότι όλα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε τη σωστή απόφαση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 440844 ή μέσω της σελίδας Επικοινωνία

Related Posts