ΝΕΑ

Τεχνολογία Flash Streamer της Daikin αδρανοποιεί το 99,9% του SARS-CoV-2

flasch-streamer-covid

Η Daikin εξασφαλίζει ότι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Flash Streamer, έχει αποτελεσματικότητα στην αδρανοποίηση του SARS-CoV-2 99,9% μετά από ακτινοβόληση του ιού για τρεις ώρες.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Daikin Industries Ltd σε συνεργασία με τον καθηγητή Shigeru Kyuwa, μέλος του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Τόκιο, μαζί με μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Shigeru Morikawa του Τμήματος Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Okayama.

Η ομάδα διεξήγαγε ένα πείραμα στο οποίο οι ιοί ακτινοβολήθηκαν για τρεις ώρες με την τεχνολογία Flash Streamer, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα αδρανοποίησης, 93,65% του Covid-19 σε μία ώρα και 99,97% σε μια τρίωρη περίοδο ακτινοβολίας.

Η τεχνολογία streamer, που αναπτύχθηκε από την Daikin το 2004, πραγματοποιεί οξειδωτική ανάλυση των επιβλαβών ουσιών. Η απαλλαγή πλάσματος χαρακτηρίζει την καινοτόμο τεχνολογία καθαρισμού αέρα που παράγει σταθερά τα ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας.

Η οξειδωτική ικανότητα αποσύνθεσης του είναι πολύ μεγαλύτερη από τη συμβατική απαλλαγή πλάσματος (luminescent απαλλαγή). Όταν συνδυάζονται με τα συστατικά του αέρα, αυτά τα ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας αφαιρούν και διαλύουν ιούς, βακτήρια, οσμές και ρύπους από τον εσωτερικό αέρα ως φορμαλδεΰδη.

Ελπίζουμε ότι όλα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε τη σωστή απόφαση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 440844 ή μέσω της σελίδας Επικοινωνία

Related Posts