ΝΕΑ

Λέβητες φυσικού αερίου για άνεση σε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

levites-fusikou-aeriou-gia-anesi-se-thermansi-kai-zesto-nero

Η θερμοκρασία στο περιβάλλον που ζούμε είναι κρίσιμος παράγοντας για την ποιότητα της ζωής μας. Στην προσπάθειά μας να ανανεώσουμε και να αναβαθμίσουμε το σπίτι μας, το πρώτο και αποδοτικότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ξεκινήσουμε από τον πυρήνα του, την εστία, να φροντίσουμε για την αποτελεσματική και οικονομική θέρμανσή του.

Με την ανάπτυξη των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις πόλεις δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου, μιας εξαιρετικά προσιτής λύσης, η οποία συνδυάζει σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα:

Αυτονόμηση: Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου είναι ατομικοί, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε 100% τη χρήση για το δικό σας νοικοκυριό χωρίς καμία δέσμευση από το κεντρικό σύστημα πολυκατοικίας.

Διαστάσεις & design: Οι λέβητες αερίου είναι συμπαγών διαστάσεων και υψηλής αισθητικής, μπορείτε έτσι να βρείτε εύκολα χώρο είτε στο μπαλκόνι είτε στην κουζίνα σας ή όπου αλλού κρίνει κατάλληλο ο εγκαταστάτης.

Αέριο ως πηγή ενέργειας: Η τεχνολογία καύσης έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό εξέλιξης που η κατανάλωση καυσίμου είναι η ελάχιστη δυνατή, με αποτέλεσμα την οικονομία και τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ζεστό νερό χρήσης, όποτε το χρειαστείτε: Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 365 ημέρες τον χρόνο υπάρχει διαθέσιμο ζεστό νερό χρήσης. Δεν απαιτείται η χρήση καμίας άλλης πηγής ενέργειας (όπως πχ. ηλιακός ή ηλεκτρικός θερμοσίφωνας). Ανοίξτε τη βρύση και απολαύστε ζεστό νερό.

Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων: Όλα τα συστήματα θέρμανσης, έτσι και οι λέβητες αερίου συνοδεύονται αποκλειστικά βάσει Ευρωπαϊκής νομοθεσίας από ενεργειακή ετικέτα, όπως αυτή που έχουν οι ηλεκτρικές συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 440844 και μέσω της σελίδας Επικοινωνία

 

Related Posts