ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ | ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Χτίζετε ή ανακαινίζετε,
ψύξη – θέρμανση – κλιματισμός,
ενεργειακή πρόκληση

Χτίζετε το νέο σας σπίτι, το διαμέρισμα ή το ανακαινίζετε, τι πρέπει να υπολογίσετε όταν θα ‘φτάσετε’ στην ψύξη, τη θέρμανση, τα ζεστά νερά χρήσης και γενικά την ενεργειακή υποστήριξη με εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Η ενεργειακή υποστήριξη του σπιτιού σας είναι μια άκρως ανταποδοτική επένδυση

Επιλογή ενεργειακής διαχείρισης, σημαντική απόφαση επένδυσης προς το μέλλον

Είτε αποφασίζετε εξ αρχής για τις ενεργειακές υποδομές και υποστήριξη του σπιτιού σας είτε τις σχεδιάζετε εν όψει της ανακαίνισής του, κάθε σας επιλογή θα ‘επηρεάσει’ τη ζωή σας στο μέλλον οπότε είναι απολύτως σημαντικό:

  • Να εκτιμήσετε σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθώς θα επιλέγετε τόσο το σύστημα όσο και την πηγή ενέργειας στην οποία μπορεί να επενδύσετε.
  • Τα ενεργειακά συστήματα θα πρέπει να μπορούν υποστηρίζουν τη ζωή σας έξυπνα, αξιόπιστα και με αντοχή, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση και διάρκεια στο χρόνο.

Η συνεργασία σας κοντά μας, μπορεί να αναδειχθεί σε σημαντική επένδυση στο μέλλον της καθημερινής σας διαβίωσης

new-house-garden
new-house-garden

Υψηλή ενεργειακή απόδοση, οικονομία για την τσέπη σας και για το περιβάλλον

  • Η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος ή η αντικατάσταση ενός παλαιού συστήματος θέρμανσης, ψύξης ή ζεστού νερού είναι η τέλεια ευκαιρία για να μειώσετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, επιλέγοντας μια φιλική προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτική λύση.
  • Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ο αέρας, το έδαφος και ο ήλιος, είναι έως και 5 φορές πιο αποδοτικές σε σύγκριση με τις παραδοσιακές, όπως το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και αμιγώς η ηλεκτρική ενέργεια. Είτε καταλήξετε σε μια υβριδική είτε μια παραδοσιακή λύση, οι προτάσεις μας, θα μειώσουν σημαντικά το ενεργειακό σας κόστος και θα ωφελήσουν το περιβάλλον.

H επιλογή της κατάλληλης πηγής ενέργειας για εσάς, για τις ανάγκες σας

Υπάρχουν πολλές επιλογές θέρμανσης και ψύξης για το σπίτι σας και είναι πολύ σημαντικό να βρείτε αυτή που θα ταιριάζει και θα ‘υπηρετεί’ τον τρόπο ζωής, στο χώρο, στις ανάγκες σας.. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να εξετάσετε και να αξιολογήσετε όλες σας τις επιλογές που θα επηρεάζουν σημαντικά την οικονομία και την άνεση της καθημερινής σας διαβίωσης.