ΝΕΑ

Καθαρός αέρας με τη βοήθεια της DAIKIN

katharos-aeras-daikin-klimamichaniki

O φρέσκος, καθαρός αέρας απαλλαγμένος από ρύπους, σκόνη και βακτήρια είναι το όνειρο όλων μας για την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας. Καθαρός αέρας σημαίνει υγεία, ευεξία, ποιότητα ζωής για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.  

Με τους καθαριστές αέρα της DAIKIN πετυχαίνουμε την απαλλαγή του αέρα του χώρου μας από ρυπογόνους και αλλεργιογόνους παράγοντες, δημιουργώντας κλίμα δροσιάς και φρεσκάδας στο σπίτι μας.

Πότε χρειάζεστε καθαριστή αέρα

Οι καθαριστές αέρα είναι ιδανικοί για επιβαρυμένα σε ρύπους περιβάλλοντα όπως κατοικίες και γραφεία μέσα στον πολεοδομικό ιστό, αλλά και σε σπίτια με υψηλό φορτίο σκόνης από τον εσωτερικό χώρο, που προέρχεται από μοκέτες και χαλιά, ζώα συντροφιάς, οσμές από την κουζίνα, φυτά, καπνό, ή ακόμα και γύρη από τα δέντρα σε υπαίθριες κατοικίες, προστατεύοντας από αλλεργίες και άσθμα.

Πώς λειτουργούν

Οι καθαριστές αέρα της DAIKIN χρησιμοποιούν διπλή μέθοδο καθαρισμού, εξωτερικά με ενεργή εκκένωση ιόντων πλάσματος, και εσωτερικά αποσυνθέτοντας τους ρυπαντές και κατακρατώντας τα λεπτά σωματίδια σκόνης. Η ενεργή μονάδα ιόντων παραγωγής πλάσματος πλαισιώνεται από τριπλό αισθητήρα για ανίχνευση της ρύπανσης του αέρα, αποσμητικό φίλτρο που απορροφά τις οσμές,  φίλτρο κατακράτησης σκόνης, προφίλτρα για μεγαλύτερα σωματίδια, αλλά και μια μονάδα streamer που αποσυνθέτει τις βλαβερές ουσίες.

Ηλεκτροστατικό φίλτρο ΗΕΡΑ

Οι καθαριστές αέρα διαθέτουν ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA, το οποίο απομακρύνει το 99,97% των λεπτών, αόρατων σωματιδίων έως 0,3 μm και δεν φράζει, καθώς οι ίδιες οι ίνες του φίλτρου φορτίζονται συνεχώς ηλεκτροστατικά και συλλέγουν τους ρύπους.

Λειτουργία εφύγρανσης (μοντέλο MCK55W)

Κατάλληλα επίπεδα υγρασίας για την άνετη και υγιή μας διαβίωση θεωρούνται όρια μεταξύ 45-55%. Με τη συνδυασμένη λειτουργία της εφύγρανσης, οι καθαριστές αέρα πετυχαίνουν επιπλέον την αύξηση της υγρασίας σε χώρους με ξηρό αέρα, που συναντούμε είτε σε περιοχές με ξηρό κλίμα, είτε σε περιόδους λειτουργίας της θέρμανσης, οπότε η ατμόσφαιρα ξηραίνεται, δημιουργώντας προβλήματα υγείας.

Χαμηλά επίπεδα υγρασίας στο χώρο μας προκαλούν προβλήματα υγείας όπως ξηροδερμία, ξηροφθαλμία, κνησμό και εξασθενούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, δηλαδή κολλάμε πιο εύκολα ιώσεις και ασθένειες. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλά βακτήρια και μικρόβια εξουδετερώνονται σε υγρότερο περιβάλλον, ενώ επιζούν σε ξηρότερα κλίματα.

Μοντέλα καθαριστών αέρα

Ο καθαριστής αέρα MC55W τεχνολογίας Daikin Flash streamer είναι τελείως αθόρυβος, με μικρό βάρος και διαστάσεις, ενώ καλύπτει έναν χώρο μέχρι 41 τ.μ.

Ο καθαριστής αέρα MCK55W με επιπλέον λειτουργία εφύγρανσης είναι αθόρυβος, με μικρό βάρος και διαστάσεις, ενώ καλύπτει έναν χώρο μέχρι 41 τ.μ. στη λειτουργία καθαρισμού και μέχρι 23 τ.μ. σε ταυτόχρονη λειτουργία ύγρανσης.

Related Posts