ΝΕΑ

Γιατί ο καθαριστής αέρα είναι απαραίτητος σε κάθε σπίτι;

giati-o-katharistis-aera-einai-aparaititos-se-kathe-spiti

Καθαρός αέρας σημαίνει ποιότητα ζωής! Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα της σύγχρονης εποχής αποτελεί αναμφίβολα η μόλυνση του αέρα. Ακόμα και στους εσωτερικούς χώρους υπάρχουν πολλά σωματίδια που είναι επιβαρυντικά για την υγεία μας. Αρκεί να σκεφτούμε πως η ποιότητα του αέρα στο σπίτι είναι έως και 5 φορές πιο μολυσμένη από τον εξωτερικό αέρα.

Πως όμως μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει καθαρότερη ατμόσφαιρα; Αρχικά, με τακτικό καθάρισμα και αερισμό του σπιτιού. Για την εξασφάλιση όμως πραγματικά ποιοτικού αέρα, η παρουσία ενός καθαριστή αέρα κρίνεται απαραίτητη.

Μειώνει την «ρύπανση» στο σπίτι

Κάθε φορά που ανοίγετε τα παράθυρα σας για αερισμό του χώρου, εισέρχονται μαζί και καυσαέρια που αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την υγεία σας. Ο καθαριστής έχει την ικανότητα να συγκρατεί τα βλαβερά αερομεταφερόμενα σωματίδια ώστε να έχετε πραγματικά φρέσκο αέρα στο χώρο σας.

Προστατεύει από ιούς και ασθένειες

Οι καθαριστές αέρα σας προστατεύουν από ιούς, βακτήρια και αλλεργιογόνα. Σε χώρους που δέχονται αρκετό κόσμο π.χ. γραφεία, ιατρεία αλλά και στο σπίτι, μειώνει αποτελεσματικά τα ποσοστά των αερομεταφερόμενων ρύπων, εξασφαλίζοντας την υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου.

Η σειρά συσκευών Καθαρισμού Αέρα της Daikin, σύμφωνα με δοκιμές που διεξήγαγε το περίφημο γαλλικό Institut Pasteur de Lille, εξουδετερώνει περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά!

Βοηθά στη μείωση των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα στο σπίτι

Ο ανεπαρκής αερισμός, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, αυξάνει τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα στους κλειστούς χώρους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως υπνηλία και ζάλη. Με τον καθαριστή αέρα διατηρείτε χαμηλά τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα.

Μειώνει τα συμπτώματα άσθματος απομακρύνοντας τη σκόνη από τον αέρα

Οι υψηλής ποιότητας καθαριστές αέρα μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στη μείωση των συμπτωμάτων αλλεργίας και άσθματος. Οι καθαριστές αέρα με φίλτρα HEPA είναι σε θέση να απομακρύνουν τουλάχιστον το 99,95% σκόνης, γύρης, μούχλας, βακτηρίων και οποιωνδήποτε αερομεταφερόμενων σωματιδίων.

 

Ζήστε κι εσείς πιο υγιεινά, αποκτώντας έναν καθαριστή αέρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 440844 και μέσω της σελίδας Επικοινωνία

Related Posts