ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Ευκαιρία οικονομίας και άνεσης, τώρα!

Ευκαιρία να κερδίσετε σε ενέργεια, χρήμα και άνεση για μια ζωή καθώς υπηρετούμε την ‘οικονομία’ κάθε χώρου που ζείτε.

Ενεργειακή απόδοση Daikin

Η δημιουργία του ιδανικού κλίματος στο σπίτι είναι κάτι περισσότερο από άνεση.

Τα συστήματα Daikin είναι ιδανικά για εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά χρημάτων, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την ένταξή τους σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης.

Η εποχιακή απόδοση στη θέρμανση και ψύξη της σειράς προηγμένων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας της Daikin παρέχει υψηλή εποχιακή απόδοση στη θέρμανση και ψύξη έως και A+++.

ce

Δείτε τις επιλέξιμες ομάδες προϊόντων του 'Εξοικονομώ- Αυτονομώ'

exoikonomw-autonomw

Αντλίες θερμότητας Daikin

Η απόλυτα ‘πράσινη’ επιλογή για κάθε σπίτι

Η αποδοτικότερη, ενεργειακά, προτεινόμενη λύση θέρμανσης για ‘πράσινες’ κατοικίες, νέες κατασκευές όσο και ανακαινίσεις με σώματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια ή και fan coils.

exoikonomw-autonomw

Κλιματισμός

Με την αξιοπιστία της Daikin

Tα κλιματιστικά-μονάδες κλιματισμού inverter της Daikin, είναι ο οικονομικότερος τρόπος για να ψύξετε αλλά και να θερμάνετε το χώρο σας προσδίδοντας καλαισθησία και υγιεινό αέρα, με τον πιο αθόρυβο τρόπο.

exoikonomw-autonomw

Λέβητες φυσικού αερίου

Με τεχνολογία συμπύκνωσης

Η οικονομική λύση αντικατάστασης του υπάρχοντα λέβητα πετρελαίου ή συμβατικής τεχνολογίας αερίου, για αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική θέρμανση και ζεστό νερό.

exoikonomw-autonomw

Ηλιακά συστήματα

Άφθονο ζεστό νερό και υποστήριξη θέρμανσης

Για την παραγωγή ζεστού νερού, με ευέλικτη εγκατάσταση σε ταράτσα ή κεραμοσκεπή και δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα θέρμανσης για επιπλέον οικονομία.